Hierbij een van onze verkooptips, speciaal voor jou om jouw (sieraden)bedrijf nog succesvoller te maken. We weten het, het starten en onderhouden van een webshop of winkel klinkt vaak makkelijker dan het is. Lees hieronder een van onze tips om nog meer te verkopen terwijl jij wacht op jouw Planet Pink sieraden!

Deze week gaat de donderdag tip over het kiezen van de juiste kleuren voor jouw bedrijf! Het kiezen van de juiste kleuren en uitstraling van jouw merk kan lastig zijn. Er is zoveel keus en waarschijnlijk vind je meer dan één stijl mooi. Kleuren kunnen een verschil maken in hoe jouw merk wordt gezien door klanten. Daarom is het belangrijk om er goed over na te denken. Hoe kies je jouw perfecte kleurenpalet?

Your Tiny Shop tips voor starten en groeien sieraden webshop

1. Kies kleuren die bij jou passen

Het allerbelangrijkste is dat de kleuren van jouw bedrijf bij jou passen. Je besteedt veel tijd aan het opbouwen van jouw bedrijf en merk en daar wil je natuurlijk zelf blij van worden!

Tip: gebruik de website: https://fffuel.co/cccolor/ voor inspiratie. Rechts van jouw gekozen kleur staan een aantal codes, onthoud de onderste voor stap 3.

2. Wat is jouw doelgroep?

Twijfel je tussen verschillende kleuren? Bedenk welke doelgroep jij wil aanspreken. Zo kunnen felle kleuren bijvoorbeeld jongeren aanspreken terwijl donkere kleuren juist een meer volwassen publiek aanspreken.

3. Jouw perfecte kleur gekozen?

Gebruik de website: https://mycolor.space/ om een kleurenpalet voor jou te creëeren! Vul de kleurencode van stap 1 in en klik op ‘Generate’. Zo heb je kant en klare combinaties om uit te kiezen. Gebruik maximaal drie kleuren die bij elkaar passen. Hierdoor zorg je ervoor dat de uitstraling van jouw sieradenwinkel eenvoudig en herkenbaar blijft.

We hopen dat deze tips jou hebben geholpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor jouw sieradenwinkel! Wat voor kleuren jij ook gebruikt, Planet Pink heeft items voor iedere shop. Bekijk hieronder een aantal items.

Blog: btw - hoe zit dat?
Donderdagtip #2: het geheim van goede productfoto's maken