Hierbij een van onze verkooptips, speciaal voor jou om jouw (sieraden)bedrijf nog succesvoller te maken. We weten het, het starten en onderhouden van een webshop of winkel klinkt vaak makkelijker dan het is. Lees hieronder een van onze tips om nog meer te verkopen terwijl jij wacht op jouw Planet Pink sieraden!

Laatst had ik een gesprek met een andere onderneemster. We hadden het over een waardevolle eigenschap. Dat is om los te kunnen laten en iets goed genoeg te vinden, ook als het niet perfect is.Een student is niet in 1 dag arts en een kunstenaar kan geen kunstwerken maken door maar één keer te oefenen.

Groei heeft niet alleen energie nodig, maar vooral ook tijd!

Zo werkt het ook bij het hebben van een bedrijf: je bent altijd wel 100 nieuwsbrieven, productfoto’s, teksten, klantengesprekken en strategieën verder voordat je al deze dingen onder de knie krijgt. Ook de bedrijven die jij nu bewondert zijn zo begonnen. Ook hun eerste foto’s, posts, teksten en producten waren niet in één keer perfect.

Als jij kan accepteren dat dingen de eerste keer niet perfect (hoeven te) zijn, dan geef je jezelf de ruimte om te leren. Je bespaart energie en je stelt jezelf kwetsbaar op naar de buitenwereld.

Weet je waarom mensen ervan houden als iemand authentiek is? Omdat ze zich daarin kunnen herkennen en dat schept een band. Juist door jezelf te zijn en te durven laten zien dat je dingen nog niet helemaal perfect doet, creëer je kansen om klanten aan je te binden.

Is iets nog niet perfect? Goedzo!

Ga ervoor en plaats het, stuur het of probeer het. Je zult zien dat jouw skills zich ontwikkelen in de loop van de tijd. Ook zonder veel ervaring kan jij jouw bedrijf runnen. Ga meteen aan de slag met jouw bedrijf, doe alles juist wat je nog niet goed genoeg vond en shop meteen alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf bij Planet Pink.

Start hieronder direct met inkopen. Veel succes!

Donderdagtip #8: klantenbinding, zo krijg jij trouwe klanten!
Donderdagtip #9: Een goede 'over ons' pagina schrijven