Hierbij een van onze verkooptips, speciaal voor jou om jouw (sieraden)bedrijf nog succesvoller te maken. We weten het, het starten en onderhouden van een webshop of winkel klinkt vaak makkelijker dan het is. Lees hieronder een van onze tips om nog meer te verkopen terwijl jij wacht op jouw Planet Pink sieraden!

Hey daar, (toekomstige) eigenaar van een succesvolle sieraden shop! Als je dit leest, ben je waarschijnlijk net begonnen met het realiseren van je droom: het runnen van je eigen sieraden webshop. Gefeliciteerd! Het avontuur van het starten van je eigen bedrijf is spannend en vol mogelijkheden. Nu sta je voor een grote vraag. Hoeveel moet ik inkopen als ik een sieraden webshop start? Hieronder hebben we alle antwoorden voor je.

hoeveel sieraden inkopen bij het starten van een bedrijf

1. Begin met een Budget van 350-500 Euro:

Laten we het simpel houden. Als je klein wilt beginnen en je sieraden avontuur rustig wilt opbouwen, heb je ergens tussen de 350 en 500 euro nodig om sieraden in te kopen. Dit budget stelt je in staat om een mooie selectie sieraden te kopen en te testen wat je klanten leuk vinden. Het is een geweldige manier om een beginnetje te maken zonder meteen veel uit te geven.

2. Maar denk eens aan het Grote Plaatje:

Hier komt het spannende gedeelte! Als je de ambitie hebt om je sieraden webshop tot nieuwe hoogten te brengen, is het slim om te overwegen om meer in te kopen. Hoeveel moet je inkopen als je je sieraden webshop start die je sneller succesvol wil maken? Denk aan een budget tussen de 1000 en 2000 euro. Waarom? Nou, dat is simpel:

 • Je kunt profiteren van lagere prijzen per stuk wanneer je grotere hoeveelheden sieraden inkoopt.
 • Je hebt meer variatie en keuze om aan de smaak van verschillende klanten te voldoen.
 • Het stelt je in staat om je klanten een bredere en opvallende collectie aan te bieden, wat kan leiden tot meer verkopen.

3. Voordelen van Grotere hoeveelheden sieraden inkopen:

 • Meer Diversiteit

  Met een grotere inkoop heb je de vrijheid om verschillende stijlen, kleuren en materialen aan te bieden, waardoor je een breder publiek kunt aanspreken.

 • Kostenbesparing

  Grotere inkoop betekent vaak lagere prijzen per stuk, wat je marges en opbrengsten kan vergroten.

 • Aantrekkelijke Presentatie

  Een gevarieerde collectie kan je webshop er professioneler en aantrekkelijker laten uitzien, wat meer vertrouwen bij je klanten kan opwekken.

 • Klaar voor Groei

  Als je sieraden goed verkopen, ben je voorbereid om snel bij te bestellen zonder te wachten, wat de klanttevredenheid bevordert.

Hopelijk hebben we voor jou antwoord gegeven op jouw grote vraag. Hoeveel moet ik inkopen als ik een sieraden webshop start?Wacht niet langer met inkopen van jouw sieraden! Klik op de onderstaande knop en shop direct jouw sieraden collectie. Of je nu besluit om klein te beginnen of meteen groots wilt uitpakken, wij staan klaar om je te helpen slagen in de wereld van sieraden verkoop! Klik hieronder om je eerste sieraden collectie in te kopen en je sieraden webshop te laten schitteren!

Stijltips: Hoe sieraden te combineren met je outfits
Sieraden verkopen via Instagram en Tiktok of via een webshop: wat zijn de voor- en nadelen?