Hierbij een van onze verkooptips, speciaal voor jou om jouw (sieraden)bedrijf nog succesvoller te maken. We weten het, het starten en onderhouden van een webshop of winkel klinkt vaak makkelijker dan het is. Lees hieronder een van onze tips om nog meer te verkopen terwijl jij wacht op jouw Planet Pink sieraden!

Liefste sieraden verkopers, het is weer tijd om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen, en dat betekent: kijken naar de nieuwste sieraden trends voor de herfst en het najaar van 2023. Het is natuurlijk altijd belangrijk om op de hoogte te blijven van wat in de mode is, zodat je klanten altijd de meest trendy en gewilde items kunt aanbieden. In dit artikel bespreken we drie opvallende trends die je in de gaten moet houden dit najaar. 

1. Minimalistische Sieraden

Minimalistische sieraden trends 2023

Minimalisme is in weer terug in de mode dit najaar. Jouw klanten zijn op zoek naar eenvoudige, subtiele items die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Denk aan: dunne kettingen, kleine (hoop) oorbellen en fijne armbandjes. Deze sieraden passen perfect bij zowel casual looks als formele outfits. Zorg ervoor dat je een assortiment minimalistische sieraden aanbiedt, zodat je klanten de perfecte aanvulling op hun stijl kunnen vinden.

2. Sieraden met Diamantjes

Diamantjes zijn tijdloos en zijn altijd geliefd, maar ze komen extra naar voren bij de sieraden trends van 2023. Dit seizoen zien we sieraden met diamantjes in overvloed. Dit kunnen oorbellen met hangertjes zijn, maar ook kettinkjes en armbandjes met steentjes zijn enorm geliefd. zijn. Diamantjes voegen met hun bling bing een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Deze sieradentrend dus een echte must-have voor je winkel. Zorg ervoor dat je verschillende sieraden in je collectie hebt om aan verschillende smaken te voldoen.

 

Kleurrijke Oorbellen trends 20233. Kleurrijke Sieraden

Herfst en najaar staan bekend om hun warme en rijke kleuren, en dit geldt ook voor sieraden. Deze trend trekken we door van het afgelopen jaar. Kleurrijke sieraden zijn nog steeds erg geliefd. Rood, geel, roze of paars: je vindt ze allemaal terug. Klanten zijn dol op het toevoegen van wat kleur aan hun herfstoutfits. Zo kom je makkelijk de donkere dagen door!

Klaar om geld te verdienen met het verkopen van sieraden?

Nu je op de hoogte bent van de sieraden trends voor herfst / najaar 2023, is het tijd om in actie te komen. Zorg ervoor dat je jouw voorraad op tijd aanvult met de meest trendy items. En waar kun je dat beter doen dan bij sieraden groothandel Your Tiny Shop? Bij onze sieraden groothandel vind je een breed aanbod aan sieraden, waaronder de nieuwste trends, tegen aantrekkelijke prijzen en met de beste kwaliteit. Dus, waar wacht je nog op? Kijk onze collecties door en vul je collectie aan met de meest trendy en gewilde sieraden voor herfst / najaar 2023. Je klanten zullen er weg van zijn en jij steelt de show op de sieraden markt.

Klik hier om direct te starten met het inkopen van jouw mooiste sieraden!

Sieraden verkopen via Instagram en Tiktok of via een webshop: wat zijn de voor- en nadelen?
Een succesvolle sieraden webshop beginnen: van droom naar realiteit