Hierbij een van onze verkooptips, speciaal voor jou om jouw (sieraden)bedrijf nog succesvoller te maken. We weten het, het starten en onderhouden van een webshop of winkel klinkt vaak makkelijker dan het is. Lees hieronder een van onze tips om nog meer te verkopen terwijl jij wacht op jouw Planet Pink sieraden!

Ontdek stijltips om sieraden perfect te combineren met je outfits. Haal het beste uit je accessoires en creëer moeiteloos stijlvolle looks. Bij sieraden groothandel Planet Pink vind je een uitgebreide collectie aan verschillende sieraden. We weten dat het combineren van sieraden met outfits soms een uitdaging kan zijn. Met deze handige stijltips ben je binnen no-time een expert in het samenstellen van stralende looks.

Sieraden combineren

1. Ken je stijl

Voordat je begint met het combineren van sieraden, is het belangrijk om je persoonlijke stijl te ontdekken. Ben je meer klassiek, minimalistisch of juist extravert? Doe inspiratie op en bedenk wat het beste bij jou en de uitstraling van jouw bedrijf past. Outfits zullen je helpen om jouw stijl goed uit te dragen en daar kan je later de perfecte sieraden mee combineren.

2. More is more én less is more

Het is verleidelijk om je te focussen op een specifiek item, maar iedereen heeft een andere stijl. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk items uit jouw collectie samenbrengt zodat er altijd wel iets tussenzit dat je klant leuk vindt. Zo spreek je in één oogopslag meteen zoveel mogelijk klanten tegelijk aan. Houd daarentegen de outfits juist basic, zodat de focus goed wordt getrokken naar de sieraden. Dat is uiteindelijk waar het om gaat? Promoot je juist een of meer kledingstukken in een foto? Draai de formule dan om: combineer opvallende kledingstukken met een paar sieraden tegelijk.

3.Mix en match

Durf verschillende sieraden met elkaar te combineren voor een speelse uitstraling. Stap uit je comfortzone en combineer bijvoorbeeld verschillende oorbellen, armbanden of kettingen. Zo kan je een look creëren die bij je merk past. Goud of zilver? Ook deze kan je prima met elkaar combineren! Probeer verschillende combinaties uit en ontdek zo langzaam wat het beste bij jou past.

4. Match met de outfit

Kies sieraden die passen bij de kleuren en stijl van je outfit. Gouden sieraden passen bijvoorbeeld goed bij warme tinten, terwijl zilveren sieraden mooi samengaan met koele kleuren. Experimenteer ook met contrasterende kleuren voor verschillende effecten. Kijk goed naar het resultaat welke sieraden het meeste opvallen.

5. Speciale gelegenheden

Stem je combinaties af op speciale gelegenheden. Dit zijn altijd hele handige momenten om extra omzet te draaien. Gelegenheden kan je ook inzetten om specifieke collecties in het zonnetje te zetten. Promoot bijvoorbeeld minimalistische sieraden voor dagelijks gebruik en kantoor en statementstukken voor feestjes en speciale dagen.

Bij sieraden groothandel Planet Pink kan je stainless steel sieraden inkopen van de beste kwaliteit! Hopelijk hebben we je goed geholpen met dit artikel. Stijltips: Hoe sieraden te combineren met je outfits

Ben je nog aan het starten met je bedrijf of wil je groeien? Planet Pink is er voor jou!

We zoeken niet alleen de mooiste en beste kwaliteit sieraden uit voor jou, maar geven ook tips via social media (Volg ons via Tiktok en Instagram). We bieden verschillende collecties die aansluiten bij de laatste trends en perfect te gebruiken zijn voor speciale gelegenheden.

Start hieronder direct met het inkopen van sieraden voor jouw bedrijf!
Tips voor het verkopen van sieraden: 7 geheimen van succesvolle sieraden verkopers.
Hoeveel moet ik inkopen als ik een sieraden webshop start?