Verzending & betaling

Op deze pagina lees je alles over de verzending en betaling. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Wij pakken jouw bestelling met zorg voor je in en doen hem in de meeste gevallen binnen 1-2 dagen op de post. Jouw pakketje wordt bezorgd via PostNL of DHL. Afhankelijk van de post, zal het binnen 1-2 dagen nadat wij hem hebben afgeleverd bij jou zijn. Let goed op of je al jouw (adres)gegevens goed invult bij het bestellen, wij staan helaas niet garant voor een verkeerd afgeleverd pakketje.

Voor verzendingen naar Nederland krijg je gratis verzending bij bestellingen van €100 of meer! Bij bestellingen voor België is de verzending gratis van bestellingen vanaf €200!

Your Tiny Shop accepteert betalingen via iDeal en mogelijkheid tot achteraf betaling via Klarna. Lekker makkelijk!

Is een product defect bij ontvangst?
Heb jij een product ontvangen dat is beschadigd tijdens de transport naar jouw afleveradres? Of bevat een van jouw items een productiefout? Super vervelend, maar wij helpen je natuurlijk! Vind hier meer informatie over wat je nu moet doen.

Wanneer valt een product onder onze garantie?
Wij verkopen producten van hoogwaardige kwaliteit die over het algemeen lang mooi blijven. Is een van jouw sieraden beschadigd ondanks normaal gebruik? Lees hier meer informatie over onze garantie.

Wil je een product retour sturen omdat het niet voldoet aan jouw wensen?
Is een product niet zoals je had verwacht? Super jammer!
Wij hanteren verschillende retourvoorwaarden, afhankelijk of je als bedrijf of als consument hebt ingekocht.

  • Heb je als bedrijf (geregistreerd met KvK nummer) ingekocht? Dan kan je de producten helaas alleen terugsturen wanneer deze defect zijn aangekomen of niet overeenkomen met de beschrijving. Twijfel je? Stuur ons voor de zekerheid een berichtje. Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden B2B.
  • Heb je als consument (zonder KvK nummer) ingekocht? Dan heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in vanaf het moment dat jouw pakketje bij je is afgeleverd. Wil je een van jouw items terugsturen? Stuur ons (binnen deze 14 dagen) een mailtje met de items die je wil retourneren. Pak de items in zoals je ze hebt ontvangen en stuur ze zelf op naar:

Your Tiny Shop
Ooster Vlaerdinge 55
1704MX Heerhugowaard

Jij bent verantwoordelijk voor de retourzending van je producten. Vraag bij het postkantoor of je een bewijs van aflevering kan ontvangen. Hiermee kan je aantonen dat je je retourzending hebt opgestuurd.

Staat jouw vraag er niet tussen? Lees verder bij Veelgestelde Vragen.